Izvor: RTS, 10.Jul.2024, 06:42

Мотоциклиста ударио у бандеру у улици Војводе Степе, превезен у Ургентни центар

Мотоциклиста стар 49 година ударио је синоћ у бандеру у улици Војводе Степе код броја 49 и са тешким повредама је превезен у Ургентни центар.
Удес се догодио у синоћ у 19.30, речено је у Хитној помоћи.
Према речима дежурног лекара, претекле ноћи су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дежурале 22 екипе Хитне помоћи које су обавиле укупно 106 интевенција, од тога 14 на јавним местима.
Било је више позива због случајева интоксикације алкохолом, а сви алкохолисани пацијенти су превожени на одељењу токсикологије ВМА на детоксикацију.
Највише су се јављали за помоћ хронични болесници - астматичари, хипертензичари, психијатријски и пацијенти са малигнитетима.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.