Izložba slika, grafika i crteža Milana Staševića (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2024, 13:30

Izložba slika, grafika i crteža Milana Staševića (AUDIO)

U Galeriji likovne umetnosti poklon - zbirci Rajka Mamuzića otvorena je izložba slika, grafika i crteža Milana Staševića nazvana “Užitak u nedostatku”.

U saradnji sa Arte Galerijom iz Beograda predstavljen je višedecenijski stvaralački opus učesnika više od 300 grupnih i autora više od 50 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Izložba prati određene problemsko-tematske segmente u radu nagrađivanog univerzitetskog profesora rođenog 1946. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Vojvoda Stepi, upućujući na širi kontekst u kojem je formiran njegov osobeni likovni jezik.

Milan Stašević, čiji radovi će u Novom Sadu biti izloženi do 30. avgusta, govorio je za Radio Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.