Joker Out iznenađuje sa romantičnom rok baladom Bluza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2024, 06:49

Joker Out iznenađuje sa romantičnom rok baladom "Bluza"

Pesma „Bluza“, koja već gotovo godinu dana oduševljava fanove na koncertima grupe Joker Out danas će zvanično zaživeti kao singl. Duboka emotivna balada prikazuje evoluciju zvuka benda i najavljuje treći studijski album, koji zajedno sa koncertnom turnejom po regionu stiže u novembru.
Joker Out se od samog početka stvaranja trećeg albuma poigrava sa klavijaturama i sintisajzerima. Plod eksperimentisanja je pesma „Bluza“, koja pokazuje njihovu neskrivenu sklonost prema rok baladama, kao i novim zvucima.
Jednostavan početak sa akustičnom gitarom ubrzo se razvija u sjajan aranžman i duboke emocije, što je formula koju su Joker Out već uspešno primenili u hitovima „A sem ti povedal“ i „Novi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.