Koncerti regionalne senzacije Silente u Novom Sadu i Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2024, 14:28

Koncerti regionalne senzacije Silente u Novom Sadu i Beogradu

Nakon rasprodatog koncerta u Sali Amerikana pre dve godine, sastav Silente vraća u Beograd u petak, 11. oktobra, kada će nastupiti u Domu omladine. Pored Beograda, Silente će održati koncert i u Novom Sadu, u četvrtak, 10. oktobra, u SKCNS Fabrika. Oba koncerta su deo velike regionalne turneje benda, koja uključuje i njihov najveći koncert do sada, zakazan za 29. jun na stadionu Šalata u Zagrebu.
„Kada će neki koncert u Srbiji?" je jedno od najčešćih pitanja koje primamo od fanova. Pa eto sada dva koncerta. Ne puštaj ni glas jer Silente stiže 10. oktobra u Novi Sad i 11. oktobra u Beograd. Dugo nismo svraćali, veselimo se vidjeti vas opet. Veliki pozdrav od cijelog benda! - poručili su članovi sastava Silente....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.