Premijer Srbije se pita „šta bi bilo sa nama da nije bilo neprobojnog bedema na Košarama“, 25 godina od kapitulacije i povlačenja srpskih snaga sa Kosova

Izvor: Danas, 14.Jun.2024, 19:36

Premijer Srbije se pita „šta bi bilo sa nama da nije bilo neprobojnog bedema na Košarama“, 25 godina od kapitulacije i povlačenja srpskih snaga sa Kosova

Bitka na Košarama, zajedno sa bitkom na Paštriku, osujetili su plan za NATO kopnenu invaziju na Srbiju, a za to su zaslužni vojnici, borci i njihove starešine u našoj vojsci, izjavio je danas premijer Srbije Miloš Vučević na komemorativnoj akademije povodom 25 godina od bitke na Košarama.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučević: Ne smemo da zaboravimo heroje sa Košara zaslužne za osujećivanje NATO-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2024

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da su vojnici, borci i njihove starešine u Vojsci Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) zaslužni za bitke na Košarama i Paštriku kojima je osujećen plan NATO-a za kopnenu agresiju na Srbiju i da se oni nikada ne smeju zaboraviti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.