Izvor: RTS, 04.Jun.2024, 08:28

Судар воза и комбија код Владичиног Хана, двoje повређено

Две особе су повређене, од којих једна теже, у судару воза и комбија код Владичиног Хана, потврђено је РТС-у.
Воз и комби марке "опел" сударили су се око 6.20 у месту Стубал, општина Владичин Хан, на пружном прелазу према селу Врбово.
Како су нам рекли >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Здравственом центру у Врању, мушкарац који је повређен у незгоди, примљен је без свести, има повреде главе и прелом ребара. Жена има повреде грудног коша и прелом ребара. Обоје су возилом Хитне помоћи упућени у Универзитетски клинички центар у Нишу на даље лечење.
Увиђај је у току, а на лицу места су полиција, ватрогасне екипе и надлежни тужилац. 
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић рекао је за РТС да се несрећа догодила на прелазу који је обележен и апеловао на возаче да воде рачуна о саобраћајној сигнализацији на пружним прелазима, на којима предност имају шинска возила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.