Izvor: JUGpress.com, 05.Jul.2024, 00:09

Drugo veče 18. Leskovačkog karnevala

LESKOVAC
Karnevalskom puzijadom, odnosno trkama beba u puzanju otpočelo je drugo veče 18. Karnevala Leskovac. Puzijada je završena takmičenjem u kome su puzali očevi, a na liniji cilja su ih čekala njihova deca. Održan je i 11. po redu Karneval kućnih ljubimaca, a najbolje maskiranog ljubimca imala je Maša Petković. Njena kraljevska pudla je bila Kruela de Vil,a Maša se za to odlučila s obzirom da joj je omiljeni film „101 dalmatinac“.
„Omiljeni lik iz tog crtanog filma mi le upravo Kruela de Vil. Oko maske mi je mama malo pomogla. Moj pas se zove Ogi i imam ga tri godine. On je moj najbolji prijatelj.“
Druge večeri održan je i 22. Veliki dečji maskenbal, kao i 10. po redu...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.