Poznato ko nastupa na Roštiljijadi u Leskovcu, cena skoro 70.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2024, 17:32

Poznato ko nastupa na "Roštiljijadi" u Leskovcu, cena skoro 70.000 evra

Na ovogodišnjoj leskovačkoj Roštiljijadi trebalo bi da nastupe grupa Zana, Uroš Živković, Sanja Vučić, Željko Vasić i Saša Matić. Njihovi nastupi koštaće Leskovčane čak 8 miliona dinara, što je oko 68.000 evra.
Datum održavanja te manifestacije još nije objavljen, ali Turistička organizacija Leskovca pregovaračkim postupkom bez objavljivanja javnog poziva, preko tendera, traži ponuđača koji će se pobrinuti za muzičke nastupe.
Odlučili su da ove godine na Roštiljijadi pevaju pop-rok grupa Zana, folk pevači Uroš Živković i Saša Matić, kao i nekadašnja članica grupa Hurricane i Zaa...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.