Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2024, 21:24

Spirić: Pacijenti već imaju račune, ali sa privatnih klinika

LESKOVAC
“Ministre Lončar, sramna je Vaša izjava da pacijentima treba davati račune kako bi videli koliko košta lečenje u državnim bolnicama, s obzirom na to da račune već imaju, ali sa privatnih klinika, jer je gotovo nemoguće dobiti termin u državnim”, izjavila je Jelena Spirić, narodna poslanica Stranke slobode i pravde, ističući da je i sama imala takvo iskustvo.
– Jedna sam od njih, vraćena sa Klinike KBC-a uz obrazloženje da nema termina za magnetnu rezonancu ove godine, niti se zakazuju u narednoj. Kao poslanik, nakon 7 godina kontrolnih snimanja na jedinoj merodavnoj Klinici na KBC-u, vraćena sam bez ikakvog papira i potvrde o razlozima, čak i od svoje lekarke, bivše ministarke zdravlja...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.