PETORO LIBIJACA MUČKI PRETUKLI FRIZERA NA VOŽDOVCU: Do sukoba je došlo zbog svađe iz uobičajenog razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2023, 22:54

PETORO LIBIJACA MUČKI PRETUKLI FRIZERA NA VOŽDOVCU: Do sukoba je došlo zbog svađe iz uobičajenog razloga

Tuča je usledila nakon svađe oko reda za šišanje.

Pet državljana Libije koji su u petak uveče na Voždovcu pretukli vlasnika frizerskog salona i njegovog brata saslušani su u Drugom javnom tužilaštvu koje vodi ovu istragu.

- Saslušani su pred javnim tužiocem i Drugi osnovni sud u Beogradu je na predlog Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo rešenje o određivanju pritvora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv svih okrivljenih - rečeno je iz Drugog OJT.

Podsetimo, u Urgentni centar su primljena dva muškarca sa povredama po telu.

Do sukoba je došlo nakon svađe oko reda za šišanje.

Besni na frizera i njegovog brata petorica državljana Libije ušlo je u lokal. Najverovatnije su rukama i nogama tukli braću, a zatim seli u "BMW" i pobegli.

Policija na Voždovcu ih je našla i uhapsila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.