Bufon: Možemo svakog da pobedimo

Izvor: B92, 14.Feb.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Možemo svakog da pobedimo

Golman torinskog Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da njegova ekipa ima kvalitet da parira svakom rivalu u Ligi šampiona.

"Došli smo do tačke u kojoj shvatamo da možemo da se nosimo sa bilo kim u Evropi, a jedino je važno da na terenu imamo pravi pristup. Nikada ne smemo da odustanemo od svoje igre. Sjajno smo igrali u utorak protiv Seltika, ali ne smemo da 'poletimo'", kazao je Bufon.

Juventus je u prvom meču osmine finala u Glazgovu savladao Seltik sa 3:0. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"U dosadašnjem toku LŠ smo pobedili Šahtjor, Čelsi i Seltik i to je dokaz da možemo da napravimo bolje rezultate nego prošle sezone. Moramo da nateramo ostale ekipe da nas gledaju drugačije nego prethodnih sezona", zakljucio je Bufon.

Torinskoj ekipi ide dobro i u Seriji A, pošto vodi na tabeli sa pet bodova više od drugoplasiranog Napolija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.