Košarkaši FMP-a protiv Mursije, Peristerija i Manise u FIBA Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2024, 14:24

Košarkaši FMP-a protiv Mursije, Peristerija i Manise u FIBA Ligi šampiona

Košarkaši FMP Železnika igraće protiv Mursije, Peristerija i Manise u grupi H FIBA Lige šampiona, odlučeno je danas žrebom u Miesu. Košarkaši Spartaka igraće u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona. Žrebom je određeno da Spartak igra na kvalifikacionom turniru broj Četiri.

Prvi rival kluba iz Subotice biće litvanska ekipa Juventus iz Utene. Spartak će u slučaju da pobedi Juventus u polufinalu kvalifikacija za LŠ igrati protiv italijanskog Dinamo Sasarija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bolji iz ovog duela igraće u finalu kvalifikacija sa pobednikom grupe u kojoj se nalaze Andora, Bon i Antverpen.

Pobednik kvalikacionog turnira broj Četiri, čiji će domaćin biti naknadno određen, igraće u grupi E LŠ sa ekipama Rige, Makabi Ramat Gana i AEK-a iz Atine.

Kvalifikacioni turniri za plasman u LŠ biće odigrani od 15. do 22. septembra, a domaćini će biti određeni u julu.

Takmičenje u FIBA LŠ počinje prvog oktobra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona,   Litvanija,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.