Fudbaleri Čelsija pobedili Njukasl, Vest Hem nadigrao Mančer junajted u Premijer ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2024, 20:05

Fudbaleri Čelsija pobedili Njukasl, Vest Hem nadigrao Mančer junajted u Premijer ligi

Fudbaleri Čelsija savladali su danas u Londonu ekipu Njukasla rezultatom 2:1 (1:1) u meču devetog kola engleske Premijer lige.
Golove za Čelsi postigli su Nikolas Džekson u 18. i Kol Palmer u 47. minutu. Jedini strelac za goste bio je Aleksander Isak u 32. minutu.
Čelsi je četvrti na tabeli Premijer lige sa 17 bodova, dok je Njukasl na 12. poziciji sa 12.
Fudbaleri Vest Hema pobedili su u Londonu Mančester junajted 2:1. Vest Hem je poveo u 74. minutu pogotkom Krajsensia Samervila. Kazemiro je sedam minuta kasnije izjednačio na 1:1. Pobedu "čekićarima" doneo je Džarod Bouen iz penala u drugom minutu nadoknade vremena.
Vest Hem se nalazi 13. mestu na tabeli sa 11 bodova,...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Remi u derbiju po ukusu Sitija: Arsenal vodio dva puta, Salah sačuvao bod Liverpulu nakon spektakla /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 27.Okt.2024, 20:30

Fudbaleri Arsenala i Liverula odigrali su spektakularan derbi u Londonu, na Emiratima su viđena četiri pogotka, a na kraju su dva tima podelila bodove u meču devetog kola Premijer lige – 2:2 (1:1).

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.