Izvor: Blic, 24.Okt.2024, 19:22

Ministarka Đedović Handanović najavljuje ekonomski rast od blizu 4 odsto: Srbija privlači investicije iz celog sveta

Srbija privlači oko 60 odsto stranih direktnih investicija u regionu Zapadnog Balkana. Strane investicije u Srbiji dolaze iz svih delova sveta i iznosile su oko 4,5 milijardi evra u prošloj godini. Ove godine očekujemo da ekonomski rast Srbije bude blizu četiri odsto, rekla je danas ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović na „Samitu o energetskoj tranziciji“ u organizaciji „Fajnenšl Tajmsa“ u Londonu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đedović Handanović: Srbija privlači investicije iz celog sveta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2024, 19:55

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Handanović izjavila je danas na "Samitu o energetskoj tranziciji" u Londonu da Srbija privlači oko 60 odsto stranih direktnih investicija u regionu Zapadnog Balkana...Ministarka je na samitu u Londonu, koji je organizovao "Fajnenšel tajms", rekla...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.