Junajted - Everton na Vembliju

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted - Everton na Vembliju

Kucnuo je čas, bez velike dvojbe možemo da kažemo da je ovo meč sezone i za Everton i za Mančester Junajted

Samo osvajanjem FA kupa, mogli bi da spasu ovu sezonu, isto važi za Luja Van Gala, Roberta Martineza i njihov posao. Istina je da Junajted i dalje može u Ligu šampiona, ali trofej je trofej. A, da li je istina da je Roberto Martinez trener samo za kup takmičenja?

Everton ulazi u ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << meč sa tri remija i dva poraza na prethodnih pet mečeva. U prethodnom meču pravu fudbalsku lekciju očitao im je najveći rival Liverpul. Karamele čekaju trofej već više od 20 godina i strpljenje polako ističe

Đavoli su u seriji od tri pobede, pali su Vest Hem, Aston Vila i Kristal Palas, pa je raspoloženje veoma dobro. Videćemo i da li će Vejn Runi igrati na ovom meču i na kojoj će poziciji igrati ako bude korišćen.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.