Anđelković: Kurti obesmišljava sporazume tako što ih sprovodi samo deklarativno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2024, 10:56

Anđelković: Kurti obesmišljava sporazume tako što ih sprovodi samo deklarativno

V.d. direktora JP "Pošta Srbije" Zoran Anđelković izjavio je danas, govoreći o kilometarskim kolonama kamiona na administrativnom prelazu Merdare i nakon što je Priština dozvolila ulazak srpske robe, da premijeru privremenih prištinskih institucija Aljbinu Kurtiju nije stalo da funkcioniše protok robe, ljudi i kapitala na zapadnom Balkanu.
Anđelković je za Tanjug rekao da je Kurti povukao taj potez da formalno, a ne suštinski otvori Merdare, sa ciljem da dobije opravdanje zašto predlaže nemačkom kancelaru Olafu Šolcu da ga pozove na samit Berlinskog procesa u Berlinu.
On smatra da Kurti uz podršku svojih sponzora obesmišljava svaki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.