Zatvara se UNA televizija

Izvor: Capital.ba, 25.Jul.2024, 16:23

Zatvara se UNA televizija

BANJALUKA – Kao posljedica mjera koje je prošlog mjeseca preduzela američka administracija, zvanično obavještavamo javnost da je donesena odluka o prekidu poslovanja UNA televizije u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, kao i o gašenju firme UNA World Network, navodi se u saopštenju Skupštine osnivača Una World Network-a. Foto: UNA “UNA televizija u Bosni i Hercegovini se zbog poteza Kancelarije za kontrolu strane imovine pri Ministarstvu finansija SAD (OFAC) u proteklih nekoliko nedelja suočila sa nizom ekonomskih i pravnih izazova. Uprkos intenzivnim naporima da se pronađe najbolje moguće rješenje u cilju prevazilaženja administrativnih prepreka i opstanka ove medijske kuće, novonastali uslovi na tržištu...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Gasi se Una TV u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2024

Nakon što se našla na listi američkih sankcija zbog čega su banke blokirale i račune UNA TV je danas zvanično obavestila javnost da prekida poslovanje u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, kao i da gasi firme UNA World Network, piše N1 Sarajevo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.