Izvor: HotSport.rs, 13.Jul.2024, 20:10

ŠOK ZA AMERIKANCE: Posle Lenarda još jedna NBA zvezda zbog povrede može da propusti OI u Parizu!

Amerikanci bi mogli da budu ozbiljno pogođeni neigranjem još jedne NBA zvezde Košarkaška reprezentacija Srbije će imati izazovna prijateljska okupljanja u Abu Dabiju kao deo priprema za Olimpijske igre u Parizu, s obzirom da će se susresti sa jakim protivnicima poput Australije i SAD-a. Međutim, stigle >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su i zabrinjavajuće vesti, jer je jedna od najvećih ... Read more
The post ŠOK ZA AMERIKANCE: Posle Lenarda još jedna NBA zvezda zbog povrede može da propusti OI u Parizu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LOŠA VEST ZA AMERIKANCE, DOBRA PO ”ORLOVE”: Zvezda ”drim tima” propušta meč sa Srbijom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2024

Košarkaška reprezentacija Srbije pred sobom ima dva veoma jaka, izazovna prijateljska meč u Abu Dabiju u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu, pošto će igrati protiv Australije i SAD-a, dok su stigle i reklo bi se lepe vesti, pošto je jedna od najvećih zvezda Amerike propustila trening!

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.