DigiTalk Media Days u Nišu - o novim formama, novim izazovima i šansama za razvoj

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2024, 20:20

DigiTalk Media Days u Nišu - o novim formama, novim izazovima i šansama za razvoj

Četvorodnevna konferencija o budućnosti medija i inovacijama u digitalnim tehnologijama počela je danas u Nišu, a prvog dana u fokusu je bila priča o novim formama koje se primenjuju u medijima, primeni veštačke inteligencije u medijima i digitalnoj transformaciji medija.
Skup koji se sastoji iz dva događaja – Digitalk Media Days i Digitalk Konferencija okupio je danas medijske agencije, izdavače, novinare, oglašivačke mreže, konsultante i ljude koji oblikuju medijsku sliku u Srbiji i regionu.
Na više od 10 panela pričalo se o novim digitalnim alatima koji se koriste u novinarstvu, novim formama koje se javljaju u medijima, drugačijim pristupima za pridobijanje publike, digitalnom...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.