Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2024, 16:20

Oko 5.000 mališana plesalo na "Čairu" i poslalo najlepše slike iz Niša

Stadion "Čair" bio je danas u u svom najlepšem izdanju - oko 5.000 mališana sa svojim vaspitačima i medicinskim sestrama iz svih vrtića Predškolske ustanove Pčelica plesalo je uz muziku 11 kompozicija. Pre plesa, sa terena su deca i vaspitači pustili hiljade balona u plavoj i roze boji. Manifestacija "Plesom do znanja i zdravlja", koja je u sklopu obeležavanja gradske slave, održana je osmi put, a podršku deci sa tribina su dali roditelji, staratelji, bake, deke, komšije, rodbina i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prijatelji dece koja su ponovo pokazala da je ljubav glavna poruka.

foto: Jelena Mišić Ljubav je, Deca su ukras sveta, Igrale se delije, Dunje ranke, Jutarnja gimnastika, Glava, ramena, kolena i stopala i druge kompozicije čule su se na stadionu "Čair", a na travi i atletskoj stazi deca iz svih vrtića u Nišu plesala su sa svojim vaspitačicama, vaspitačima i medicinskim sestrama.

Stadion "Čair" ne pamti da je bio puniji, a sigurno je da godinu dana nije bio lepši - deca svih, osim jaslenih grupa, plesali su u roze i plavoj boji, a ni pravi letnji dan im nije smetao.

foto: Jelena Mišić Sa svih tribina podršku su pružali mame, tate, bake, deke, komšije, prijatelji i rodbina, a njihov ponos se mogao osetiti na stadionu.

Pre početka plesa, svaka grupa je pustila balone u roze i plavoj boji jer su, kako su rekli iz Predškolske ustanove "Pčelica", želeli da pošalju poruku ljubavi, mira, prijateljstva i tolerancije.

Ova manifestacija se održava osmi put i u sklopu je obeležavanja gradske slave.

Prošle godine je, podsetimo, uz muziku 11 kompozicija plesalo 3.737 mališana, 300 vaspitača i 28 medicinskih sestara iz svih vrtića.

foto: Jelena Mišić

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Plesom do znanja i zdravlja" - na "Čairu" više od pet hiljada mališana pevalo i plesalo

Izvor: JuznaSrbija.info, 01.Jun.2024

Danas je stadion "Čair" u Nišu bio ispunjen radošću, dok je oko 5.000 mališana iz svih predškolskih vrtića "Pčelice" oživelo teren svojim plesom i pesmom...Ovaj čaroban prizor deo je još jedne tradicionalne manifestacije nazvane "Plesom do znanja i zdravlja". Više od samo prilike za plesanje,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.