Saslušanja u slučaju “Uzbunjivač i prijava protiv Sotirovski” - šta je rekao prvi svedok

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2024, 14:34

Saslušanja u slučaju “Uzbunjivač i prijava protiv Sotirovski” - šta je rekao prvi svedok

Konačno je neko saslušan u slučaju potencijalne korupcije u vrhu niške vlasti, a prema saznanjima Južnih vesti iz izvora bliskih istrazi, prvi je svedočio radnik Gradske uprave koji nije hteo da potpiše spornu nabavku od 9 miliona, pa je dobio otkaz - i on i njegova supruga.
Slučaj “Uzbunjivač iz "srca" niške vlasti: Korupcija velikih razmera i prijava protiv Sotirovski Tužilaštvu” postao je gradska i nacionalna tema krajem maja, a sredinom juna saslušan je prvi svedok. Reč je o radniku Gradske uprave zaposlenom po ugovoru koji je svedočio o pritiscima koje je trpeo. Trebalo je da stavi svoj potpis kako bi određeni ljudi pripremili projekat dezinsekcije, deratizacije i zaprašivanja ambrozije i za...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.