Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2024, 19:54

Keli: Tramp je hteo generale kakve je imao Hitler, smatrao da je Hitler 'uradio neke dobre stvari'

Džon Keli, penzionisani američki general koji je za vreme predsedničkog mandata Donalda Trampa najduže bio šef osoblja Bele kuće, ocenio je u intervjuima za Njujork tajms i Atlantik da se njegov bivši rukovodilac a sada ponovni kandidat za predsednika države uklapa u definiciju fašiste, i da je, dok je bio prvi čovek SAD, sugerisao da je lider nacista Adolf Hitler "uradio neke dobre stvari".
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Šef kabineta bivšeg predsjednika: Tramp želio generale kao što su bili Hitlerovi

Izvor: VOA, 23.Okt.2024, 21:33

Vašington — Džon Keli, bivši šef kabineta Donalda Trampa, sa najdužim mandatom na tom položaju, upozorio je da republikanski predsjednički kandidat ispunjava definiciju fašiste i da je, dok je bio predsjednik, sugerisao da je nacistički lider Adolf Hitler "uradio neke dobre stvari". Keli,...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.