Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2024, 10:19

NEVEROVATNA GREŠKA SUDIJA DONELA NIKSIMA POBEDU: Arbitiri se izvinili Pistonsima! (VIDEO)

Sudije „guraju“ Nikse Njujork Niksi su uspeli da savladaju fenjeraša NBA lige, Detroit Pistonse, nakon neizvesne i dramatične završnice rezultatom 113:111. Pistonsi su imali vođstvo od 111:110 pola minuta pre kraja utakmice, ali sudijska odluka da nema faula im je poremetila planove. Publika u Gardenu bila je oduševljena haosom na terenu u poslednjem napadu, kada ... Read more
The post NEVEROVATNA GREŠKA SUDIJA DONELA NIKSIMA POBEDU: Arbitiri se izvinili Pistonsima! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA priznao: Pistonsi su oštećeni

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2024

Njujork Niksi su u noći između ponedjeljka i utorka pogotkom dvije sekunde prije kraja savladali Detroit Pistonse 113:111, ali su se posle meča gosti žalili da su oštećeni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

DOBRO JE ŠTO LINIJSKE SUDIJE POSTAJU STVAR PROŠLOSTI: Neviđena sramota u Dubaiju, Marej morao burno da reaguje! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2024

Iskreno veoma nam je drago što hok-aj tehnologija menja „linijaše“. Linijske sudije u tenisu su verovanto najslabija karika sporta, a od naredne godine više ih nećemo gledati na turnirima, jer ih tehnologiaj potpuno menja. Sećamo se incidenta sa diskvalifikacijom Novaka Đokovića, kada je linijska...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.