Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jun.2024, 22:30

Trejd u Njujorku

Hrvatski veteran Bojan Bogdanović trejdovan je u Bruklin Netse u paketu za Mikala Bridžisa.
Uz njega je u drugi tim iz „Velike jabuke“ poslato pet pikova prve runde, mogućnost zamene pikova u prvom krugu i izbor u drugoj rundi, prema Adrijanu Vojnarovskom iz ESPN-a.
Bruklin će dobiti nezaštićene pikove Njujorka 2025, 2027, 2029. i 2031. godine, zajedno sa nezaštićenom zamenom pikova sa Njujorkom 2028. Takođe, Netsi će dobiti prva četiri zaštićena pika >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prve runde 2025. i preko Milvoki Baksa izbor druge runde. Niksi će od Netsa dobiti pika druge runde 2026. godine.
Bogdanović se vraća u Netse, gde je igrao između 2014. i 2017. nakon što je napustio Evropu i Fenerbahče. Tidesetpetogodišnji Hrvat je prošle sezone prosečno postizao 15,2 poena za Detroit Pistonse i Nikse.
Popularni „Babo“ je doveden na polusezoni kako bi pomogao Niksima u dubljem proboju kroz plej-of svojim šutem i iskustvom. Povrede i slaba forma nisu ga zadržali u sastavu Tim Tibodoa.
Bridžis (27) nikada nije propustio nijednu utakmicu u svojoj NBA karijeri, prosečno je postizao 19,6 poena prošle sezone za Bruklin i smatra se jednim od najbolji igrača uloge za velike timove.
U Niksima, Bridžis se ponovo ujedinjuje sa bivšim saigračima iz Vijanove, Džejlenom Bransonom, Džošo

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.