Vučić otputovao za Njujork: Nisam ni poleteo, već mi nedostaje Srbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2024, 13:36

Vučić otputovao za Njujork: Nisam ni poleteo, već mi nedostaje Srbija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovao je danas u Njujork, gde će boraviti do 27. septembra i učestvovati na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.
"Smestio se u avion za Njujork. Ponosan na činjenicu da naša nacionalna avio kompanija direktno leti za Njujork. Vreme u avionu iskoristiću za pripremu govora u Generalnoj skupštini UN i na važnim panelima na kojima ću da učestvujem. Očekujem susrete sa više od 40 svetskih državnika. Posle Njujorka idem u Češku i Švajcarsku. I dok se pripremamo za poletanje, Srbija mi već nedostaje", naveo je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.
Tokom boravka u Njujorku, predsednik Vučić imaće bilateralne susrete sa više...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VELIKA NEDELJA PRED NAMA: Predsednik će tokom čitave sedmice boraviti u Njujorku, očekuje se susret sa preko 40 svetskih lidera

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2024, 13:56

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se učesnicima 79. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u utorak, 24. septembra 2024. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.