ATP: Novak peti, Janko, Viktor i Lajović nazadovali

Izvor: N1 televizija, 14.Avg.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP: Novak peti, Janko, Viktor i Lajović nazadovali

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je završio sezonu, zadržao je petu poziciju na novoj ATP listi, dok su ostali srpski teniseri u top100 doživeli padove.

Đoković trenutno ima 5,325 bodova, a njegov prvi pratilac na listi Marin Čilić 5,155.

Kada je reč o ostalim srpskim igračima, Viktor Troicki je doživeo pad od dva mesta i sada je 47. Janko Tipsarević, koji je kao 'laki luzer' dobio priliku da nastupa u Sinsinatiju, nazadovao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je sa 11 mesta i trenutno zauzima 69. poziciju, dok je Dušan Lajović posle pada od 14 pozicija 82. na listi.

Jedini napredak među top10 ostvario je osvajač Mastersa u Montrealu Aleksandar Zverev, koji je na na sedmom mestu zamenio Dominika Tima.

U samom vrhu nije bilo promena, Endi Mari je prvi, Rafael Nadal drugi, dok se na trećoj i četvrtoj poziciji nalaze dvojica Švajcarca Rodžer Federer i Sten Vavrinka. Preostala dva mesta u prvih deset zauzimaju Kei Nišikori i Miloš Raonić.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.