Bi-Bi-Si: Super-čovek Đoković spreman da prkosi očekivanjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2024, 14:15

Bi-Bi-Si: "Super-čovek" Đoković spreman da prkosi očekivanjima

Britanski "Bi-Bi-Si" je na svom portalu izdvojio pet najinteresantnijih priča na predstojećem Vimbldonu, među kojima je i povratak Novaka Đokovića.
Vimbldon počinje 1. jula i Novak Đoković će biti drugi nosilac. Uprkos povredi na Rolan Garosu i operaciji meniskusa, uspeo je da se oporavi dovoljno da se takmiči na Vimbldonu.
Dolazak sedmostrukog prvaka Vimbdlona i njegova forma su među pet najinteresantnijih priča za praćenje po izboru "Bi-Bi-Sija". Sem podnaslova " 'Super-čovek'Đoković spreman da prkosi očekivanjima" su izdvojeni i poslednji turnir Endija Marija, povratak Eme Radukanu, nepredvidivost u ženskoj konkurenciji i rast Džeka Drejpera.
"Prkositi svim očekivanjima i dokazati...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BBC o Đokoviću: "Super-čovjek" spreman da prkosi očekivanjima

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2024

Britanski "BBC" je na svom portalu izdvojio pet najinteresantnijih priča na predstojećem Vimbldonu, među kojima je i povratak Novaka Đokovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.