Izvor: Danas, 03.Jul.2024, 19:14

Kad i gde možete da gledate meč Novaka Đokovića u drugom kolu Vimbldona?

Srpski teniser Novak Đoković u drugom kolu Vimbldona igra protiv Britanca Džejkoba Firnlija, a ovaj meč je na programu u četvrtak 4. jula u 14.30.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Život da stane ne sme ni posle anonimusa: Đoković danas mora da dominira kako samo on ume

Izvor: Sportal.rs, 04.Jul.2024, 06:31

Novak Đoković igra danas na Vimbldonu u drugom kolu protiv Džejkoba Firnlija. Iako se možda radi o anonimusu posle kojeg će morati da se živi čak i ako on savlada jednog od najboljih tenisera u ovom trenutku, a verovatno najboljeg svih vremena. Ipak, neće biti tako lako ni u ovom duelu, a sva...

Nastavak na Sportal.rs...

Ceo svet gleda snimak Đokovića pred meč na Vimbldonu i ne - ne vidite duplo: Novakova “kopija” ukrala šou Noletu - sve je radio isto! /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 04.Jul.2024

Novak Đoković u 14.30 počinje meč 2. kola na Vimbldonu protiv Britanca Džejkoba Firnlija, a na terene Ol Ingland kluba je već stigao. I to sa sinom Stefanom.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.