Nole trenira Eštona Kučera!

Izvor: S media, 03.Avg.2011, 02:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole trenira Eštona Kučera!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ovih dana postao je i trener! Na Beverli hilsu Nole je davao lekcije iz tenisa glumcu Eštonu Kučeru!

Holivudski glumac Ešton Kučer dobio je najboljeg trenera na svetu, i to ni manje ni više nego - Novaka Đokovića!
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ešton je na Novakovom "Tviter" profilu napisao da mu se zahvaljuje na lekcijama, ali suprug prelepe Demi Mur se na popularnoj društvenoj mreži pojavljuje pod lažnim nazivom "aplusk", prenosi Kurir.

- Hej, Nole, hvala na lekcijama. Sada se moj slajs čuje po celom svetu, napisao je glumac.

Nole je Eštonu ubrzo odgovorio.

- Bilo mi je zadovoljstvo. Sada si napredovao, imaš forhend u skoku, bekend, a slajsom možeš da sečeš salamu.

Nole tok-šou zvezda u Americi!

Nataši Bekvalac fali samo Nole! (FOTO)

Đokovići grade na Jahorini!

Novak uživa u Los Anđelesu, gde se priprema za turnir u Montrealu. On je imao i niz drugih susreta koji su veoma važni za razvoj njegove karijere. Tako je "broj jedan" u društvu legendarnog Vlada Divca posetio multimilijardera Rona Berkla.

- Holivud, bejbi! Pozdrav svima iz LA. Poslednjih dana naporno sam radio i pripremao se za drugi deo sezone. Volim Beverli hils, poručio je Nole.

Novak će i drugi put gostovati u tok-šou emisiji čuvenog Džeja Lenoa. Pre tri godine društvo su mu pravili Bil Kozbi i muzičar Gevin Degro, a ovoga puta u fotelji pored njega biće supruga Toma Kruza Kejti Holms.

Naš teniski as je 2008. godine gostovao kod Lenoa veče uoči početka turnira masters serije u Los Anđelesu, a voditelj ga je tad počastio snimcima sa dočeka ispred Skupštine.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.