Доспела друга рата годишњег пореза на имовину

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2024, 15:06

Доспела друга рата годишњег пореза на имовину

Градска пореска управа Града Новог Сада подсећа пореске обвезнике физичка лица, предузетнике и правна лица да је 15. маја 2024. године, доспела за плаћање 2. рата годишњег пореза на имовину за 2024. годину и апелује на обвезнике да изврше увид у стање својих доспелих обавеза по основу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пореза на имовину, у циљу измирења. Фото: Pexels/Pixabay Измиривањем доспелих обавеза, порески обвезници избегавају даљи обрачун и наплату камате на неблаговремено плаћене јавне приходе, по стопи која на данашњи дан износи 16,50%.
Стање на рачуну пореза на имовину, физичка лица могу добити:
на следећим локацијама:
– инфо пулту Градске пореске управе у ТЦ Променада, радно време од 12 до 20 часова;
– шалтер сали Градске пореске управе на адреси Војвођанских бригада 24-26, радно време од 8 до 14 часова;
– шалтер месту Градске пореске управе у просторијама ЈКП  „ИНФОРМАТИКА“ на адреси Булевар Слободана Јовановића 15, радно време од 8 до 14 часова;
– упитом на следећу мејл адресу гпу@новисад.рс;
– путем налога на Порталу еУправа.
Градска пореска управа Града Новог Сада подсећа суграђане да је и ове године омогућено преузимање копије Решења о утврђеном порезу на имовину за 2024. годину у свим радним јединицама ЈП „Пошта Србије“ на територији Града Новог Сада као и свим радним јединицама насељених места која припадају Граду Новом Саду.
Petlja Novi Sad Sever danas zatvorena zbog radova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Доспела друга рата годишњег пореза на имовину се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.