ЈКП Паркинг сервис: Апликација за издавање бесплатних паркинг карата за маме је у завршној фази!

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jun.2024, 12:01

ЈКП Паркинг сервис: Апликација за издавање бесплатних паркинг карата за маме је у завршној фази!

”Апликација за електронско издавање ”Беби паркинг карата” је у завршној фази”, рекли су из ЈКП ”Паркинг сервис” за наш портал. Фото: Градске инфо КО МОЖЕ ДА ОСТВАРИ ПРАВО НА БЕБИ ПАРКИНГ КАРТУ И КОЛИКО ОНА ВАЖИ Родитељи беба, старости до годину дана, добијају бесплатне „Беби >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << паркинг карте“, које омогућавају 30 сати паркирања аутомобила у свим паркинг зонама.
Свака мама сада има право на бесплатан паркинг кроз програм „Беби паркинг карата“.
Једна „Беби паркинг карта“ важи 60 минута и јединствена је за све зоне.
У циљу модернизације и олакшавања процеса, прешло се на електронски систем издавања „Беби паркинг карата“.
Контактирали смо Паркинг сервис Нови Сад и сазнали да је апликација за електронско издавање у завршној фази развоја.
Очекује се да ће апликација ускоро бити доступна, чиме ће се додатно поједноставити процес добијања и коришћења бесплатних паркинг карата.
Електронски систем ће омогућити родитељима да једноставно и брзо добију своје ‘Беби паркинг карте’ путем апликације, без потребе за доласком на шалтер.
Очекује се да ће електронски систем издавања „Беби паркинг карата“ бити велики корак напред у овом процесу и додатно олакшати свакодневне обавезе родитељима беба.
Globalna ulaganja u čistu energiju u 2024. će biti oko dve milijarde dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЈКП Паркинг сервис: Апликација за издавање бесплатних паркинг карата за маме је у завршној фази! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.