„Био сам у много хала, нигде дочек није као у Новом Саду“ – Вучић директан: Мрзе ме јер сам их толико пута побеђивао и са вама ћу наставити д

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Dec.2023, 18:27

„Био сам у много хала, нигде дочек није као у Новом Саду“ – Вучић директан: Мрзе ме јер сам их толико пута побеђивао и са вама ћу наставити д

„Какви проблеми очекују нашу земљу због тога што чувамо КиМ, онога што је наше. Биће притисака око увођења санкција Русији.. С друге стране економски раст, зато нам је потребна јединствена држава. Малопре је Милош рекао је да нам је потребна једна политика, а то је важна ствар“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рекао је председник Србије на почетку свог обраћања у препуној хали СПЕНС-а.
„Они који се представљају да су наши противници они немају никакву политику, а имају 20 различитих ставова око истих питања. То је много већа опасност. Радостан сам што видим много младих, што славите победу. Та политика мора бити јасна и недвосмислена, не политика мржње према онима који другачије мисле. Посебно су љути на Николу Пејаковића и Николу Јокића, по цео дан воде кампању против њих. У све се разумеју, само се у државу нису разумели. Од 2000. до 2012. године смо све изгубили, фабрике, Црну Гору. Ниједну рационалну одлуку нису могли да донесу за Србију. Зато се толико борим, а могао сам да седим у канцеларији. Србија не може да иде напред уколико не победи листа „Србија не сме да стане“. Данас имамо најбржу пругу у овом делу Европе, коју завршавамо до 2025. године. Јесмо ли сањали да ћемо имати Банатски коридор, Фрушкогорски коридор? Кренули смо и изградићемо. Само у Новом Саду отворили смо девет фабрика. Знам колико дугујемо Сомбору, колико морамо да урадимо у Кикинди и многим мањим местима. Морамо да прихватимо већу бригу за човека, примајте људе, можемо свакога да чујемо. Функционере ташна-машна ћете да промените после избора! Када опогледате резултате оних других све су нам закатанчили, богату Војводину су свели на сиромаштво, ти би данас да се врате на власт. Они би уништили Србију. Оно што је Милош рекао, ви мислите да претерујемо, не. Могли сте пре неки дана да видите како изгледа њихова девата- стоји Обрадовић, Алексић, Јовановић,. О Косову и Метохији немају шта да кажу, него кажу да сруше Вучића. Они не знају шта би са КиМ, привредом. Ја их разумем зашто ме толико мрзе, толико пута сам их побеђивао и са вама ћу наставити да побеђујем. И то убедљивом победом!“, рекао је председник Србије у свом обраћању.
Фото: nsuzivo.rs Председник се захвалио пензионерима и најавио појачање пензија од 14 посто од јануара, а посебно се захвалио женама као стубу друштва. „Наше жене неће да стану, наша Србија неће да стане! Посебно се поносан, наше пензије ће бити 1400 евра, пензије 650 евра, а важније од тога Србија ће бити држава у правом смислу, слободарска држава. Био сам у много хала у Србији, нигде дочек није био као у Новом Саду. Бескрајно вам хвала на томе“, нагласио је Вучић.
Vučević nikad jasniji: Te godine su nam pojeli skakavci, a to je žuta elita! 17. samo jedan izbor, jedna lista, jedna ljubav! (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Био сам у много хала, нигде дочек није као у Новом Саду“ – Вучић директан: Мрзе ме јер сам их толико пута побеђивао и са вама ћу наставити да побеђујем (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.