Мини градски базар данас на платоу СПЕНС-а

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2023, 11:26

Мини градски базар данас на платоу СПЕНС-а

Јавно предузеће ,,Спортски и пословни центар Војводина“ обавештава заинтересоване да ће се Мини Градски базар одржати у недељу, 1. октобра 2023. године на платоу СПЕНС-а од 16:00 до 22:00 сата. Фото: Градске инфо Овај базар ће употпунити 50 излагача домаћих сокова, зимнице, дечијих играчака, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << колача, украса од цвећа, накита, аксесоара за девојчице, играчке за кућне љубимце, разне биљке, гардероба, цегери…
Најлепши део базара биће дечији кутак. На базару ће и овај пут бити организован музички програм. Од 16.00 сати најављен је наступ КУД ,,Светозар Марковић“ а од 19.00 сати ДЈ Отдг Деки.
Идеја организатора, невладине организације Синергија различитости, је да базар буде породична манифестација, а да ће посетиоце привући богата и разноврсна понуда излагача, одличан музички и дечији програм.
Doma zdravlja „Novi Sad“ obeležava Međunarodni dan starijih osoba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мини градски базар данас на платоу СПЕНС-а се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.