Викенд препун дечијих дешавања, а долази и коначно расхлађење! (19. и 20. јул)

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jul.2024, 07:00

Викенд препун дечијих дешавања, а долази и коначно расхлађење! (19. и 20. јул)

Температуре ни овог викенда неће драстично пасти. У суботу се очекује 34 степена са могућом појавом пљускова са грмљавином. У недељу се очекује два степена мање уз могуће пљускове. Фото: Градске инфо Ево шта нас очекује овог викенда у Новом Саду.
„Пена party“ у Биг шопинг центру Феноменална >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << журка за најмађе са пуно пене, интересантних анимација и много добре музике вас очекује у суботу 20. јула у периоду од 17.00 до 20.00 на паркингу код средњег улаза Биг шопинг центра.
Улаз је слободан!
Читањац за децу у „Bulevar Books-u“ Фото: НСЕПК И ове суботе од 11 часова одржаће се Читањац за најмлађе у „Bulevar Books-u“.
Замишљен као читалачки рецитал, Читањац је ушао у једанаесту годину постојања и ове суботе се наставља.
Рок фестивал под називом „BEGROCK“ у КС Бегеч Културна станица Бегеч покреће рок фестивал под називом „BEGROCK“, који ће окупити талентоване младе бендове.
У суботу, 20. јула од 20 часова на летњој сцени КС Бегеч прашиће „Деформитет“ из Селенче, „Цроцкетт“ из Бегеча, „Маршали“ из Бечеја и „Битанге“ из Футога.
Фото: BEGROCK Грнчарска радионица у недељу у Дистрикту Грнчарска радионица, у организацији Искра (Momo pottery), одржаваће се сваке недеље током јула, од 12 до 22 сата у Дистрикту, у објекту Радионица.
Радионица за децу ове недеље у Музеју Војводине Фото: PrtSc/Facebook/Muzej Vojvodine Слатке другарице Малиница и Купиница са нестрпљењем чекају да се друже са вама на радионици у недељу, 21. јула у 11 сати. Тада ће нам у госте доћи још много другара: диња, бресква, лубеница, шљива.
Ако желите да будете део ове шарене и укусне дружине, и узраста сте од 5 до 10 година, пријавите се на мејл адресу pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Очекују вас Владимира Станисављевић, музејски педагог и Татјана Љубојевић, музејски едукатор.
Уживајте!
Grad Novi Sad čuva i uvećava zelene površine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Викенд препун дечијих дешавања, а долази и коначно расхлађење! (19. и 20. јул) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.