Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2024, 10:01

Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања за среду 29. мај (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За среду, 29. мај за вас смо издвојили:
НОВИ БАЗЕН У ФУТОГУ Радови на новим базенуима у Футогу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << приводе се крају. Укупна вредност инвестиције изнози 16 милиона евра, а комплекс је ушао у завршну фазу радова. Спортски центар који се простире на преко 5000 квадрата, поред олимпијског и дечијег базена у дворишту има два кошаркашка, одбојкашка и тениска терена као и дечије игралиште и теретану на отвореном. Базен у Футогу један од два који се налазе на територији покрајине, а који су прављени по олимпијским стандардима.
ЗА УРЕЂЕЊЕ ФУТОШКОГ ПАРКА 3,8 МИЛИОНА ЕВРА За пројекат реконструкције и уређења Футошког парка, Нови Сад је добио бесповратна средства у износу од 3,8 милиона евра преко ЛИИД пројекта који заједно реализују Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Светска банка и Француска агенција за развој. Након уређења омиљеног парка Новосађани у будућем периоду могу очекивати средства за изградњу бициклистичке стазе Руменка-Кисач-Ченеј као и партерно уређење вртића “Црвенкапа” у Футогу.
ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА У амфитеатру СПЕНС-а удружење “Живот као инспирација”, Друштво за подршку особама са аутизмом и Школа за основно и средње образовање “Милан Петровић” извешће представу “Мостови нас спајају, границе раздвајају” са почетком у 19 часова. Прикупљена средства проследиће се за лечење ученика из ЕТШ “Михајло Пупин”.
ПОЗОРИШНА ДЕШАВАЊА У оквиру 69. Стеријиног позорја, публика ће вечерас на сцени СНП имати прилику да од 21 час погледа представу “Црвена вода”, док ће од 19 часова у Новосадском позоришту публика имати прилику да гледа “Сирота Милева из Босне у нашој цивилизацији године 1878”.
ВРЕМЕ Среда у Новом Саду могуће кишовита, али топла. Минимална дневна темпреатура износиће 14 степени док нас највише може очекивати 26 степени целзијуса.
Са најзанимљивијим и најважнијим вестима из Новог Сада видимо се сутра од 10 часова ујутру!
Poslednja sreda u mesecu nam donosi mnoga dešavanja i odličan provod! (sreda, 29. maj)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дневне инфо: Најава најважнијих дешавања за среду 29. мај (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.