Ivana Banfić posle slave, alkoholizma i pobačaja uzgaja povrće na selu gde je pronašla mir

Izvor: Luftika.rs, 12.Avg.2022, 11:18

Ivana Banfić posle slave, alkoholizma i pobačaja uzgaja povrće na selu gde je pronašla mir

Pop pevačica Ivana Banfić na vrhuncu popularnosti bila je devedesetih godina prošlog veka, kada je harala dens scenom. Iako je poslovno bila veoma uspešna, u privanom životu doživljavala je brojna razočaranja. U braku je bila 12 godina, a nakon razvoda odala se alkoholu.
Prijavila se na klinku za odvikavanje 2005. godine i uspela da prebrodi težak period. Ipak je uspela ponovo da voli – ljubav svog života pronašla je u Krunu Ladišiću. Venčanje je bilo tajno, a Ivana, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << godinama žudela za detetom, jedva je dočekala trudnoću. Međutim, doživela je spontani pobačaj.
– Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana za „Hello“ koja je rodila sina Jana u 37. godini.
Izvor: Instagram/Ivana Banfic i Bee – Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru – ispričala je tada Ivana koja se sa suprugom i sinom pre nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje.
– Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo – rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije, prenosi lepaisrecna.mondo.rs.
Izvor: Instagram/Ivana Banfic i Bee „Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva… Sve je to zabavno i novo“, rekla je pevačica koja često na Instagramu objavljuje fotografij na kojima se vidi kako obavlja seose radove, a sada je pokazala kako čisti štalu.
 







Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

















 
Објава коју дели Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee)


Izvor: lepaisrecna.mondo.rs
Pevačicu „Granda“ pretukao bivši ljubavnik, pesničio je pred ljudima, unakazio lice i slomio prst

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.