Postavljene česme na 11 lokacija u gradu

Izvor: Radio 021, 08.Jul.2015, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljene česme na 11 lokacija u gradu

Zbog velikih vrućina radnici JKP Vodovod i kanalizacija postavili su slavine na hidrante na više lokacija u gradu, kako bi sugrađani mogli da se osveže pitkom i hladnom vodom iz vodovodne mreže.

Česme su postavljene na Pozorišnom trgu 3 kod Srpskog narodnog pozorišta, Ulici Kralja Aleksandra 1, Zmaj Jovinoj kod broja 22-24, uglu Dunavske i Ignjata Pavlasa, uglu Mihajla Pupina i Žarka Zrenjanina, ispred Uspenske crkve, na Bulevaru Mihajla Pupina 4, Bulevaru oslobođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 102 kod Merkatora na Limanu, Bulevaru oslobođenja 12 kod Železničke stanice, uglu Bulevara oslobođenja i Futoške ulice i uglu Novosadskog sajma i Hajduk Veljkove ulice.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Na Bulevaru uskoro 22 nova kioska

Izvor: Danas, 08.Jul.2015

Poslednjih nekoliko dana na neparnoj strani Bulevara kralja Aleksandra, na potezu od Liona do Batutove ulice, preko noći su "nikle" četiri trafike. Još uvek nove, neotvorene, bez ikakvog natpisa. Ali i to će se uskoro promeniti jer bi, kako nam je rečeno u opštini Zvezdara, na Bulevaru trebalo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.