Šampionske suze Tijane Bošković: Oduševiće vas reči srpske bombarderke posle plasmana u finale (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionske suze Tijane Bošković: Oduševiće vas reči srpske bombarderke posle plasmana u finale (FOTO) (VIDEO)

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije se plasirala u finale Olimpijskih igara u Riju, ali naše devojke nemaju nameru da se tu zaustave! Žele zlato i olimpijsku krunu!

Jedna od najboljih u redovima Srbije tokom celog turnira, a i na polufinalnoj utakmici protiv SAD bila je Tijana Bošković, koja je meč završila sa 18 poena.

Upravo ona je donela i odlučujući poen, kada Amerikanke nisu uspele da se odbrane od njenog ubojitog smeča. Posle meča nije mogla da sakrije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << suze radosnice, a emocije su bile prisutne i tokom intervjua za RTS neposredno po završetku meča.

Tijana je uoči meča najavila Amerikankama ''bombardovanje'' i to su i dobile. Ispunila je obećanje. Sada je obećala napad na olimpijsko zlato.

- Dale smo sve, svoje srce, sve i na kraju smo pobedile. Sledi finale. Imamo osiguranu medalju i to je veliki uspeh, ali moram da budem bezobrazna, i da kažem da se nećemo zadovoljiti srebrom i da idemo na zlato - poručila je Tijana Bošković.



Bloker Milena Rašić blistala je od sreće i izjavila da je neverovatno da se jedna tako mala zemlja kao Srbija nosi sa svetskim velesilama.

- Pobedili smo jednu Rusiju, sad Ameriku. Ovo je zaista sjajno. Sad idemo na zlato - rekla je ona.

Libero srpskog tima Silvija Popović kroz suze je rekla da su devojke znale šta je potrebno da urade u ovom mecu za pobedu, nakon što su u grupi izgubile od Amerikanki.

- Verovali smo da možemo, mnogo emotivan meč, sada ćemo malo da slavimo, ali moramo i vrlo brzo da se okrenemo finalu - istakla je Popović.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.