Uspešni recepti iz digitalnog sveta na DigiTalk konferenciji u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2024, 19:43

Uspešni recepti iz digitalnog sveta na DigiTalk konferenciji u Nišu

Veliki broj renomiranih predavača iz zemlje i sveta okupio se u Nišu na DigiTalk konferenciji koja je počela u petak i završava se u nedelju, 27. oktobra. Trendovi u IT industriji, upotreba AI u poslovanju, hibridni rad, kako se prave sjajni proizvodi i mogućnosti koje nudi globalno tržište, neke su od tema DigiTalk konferencije.
Šampionka na DigiTalk konferenciji; foto: Ljubica Jocić Uvodnu reč na konferenciji koja spaja znanje, inovacije i inspiraciju dao je pomoćnik direktora za razvoj poslovanja Naučno-tehnološkog parka Niš Miloš Grozdanović. Olimpijska šampionka iz Pariza, višestruka je juniorska i seniorska svetska i evropska šampionka, aktuelna svetska rekorderka i jedna...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.