Izvor: Sportal.rs, 22.Jul.2024, 18:21

"Aktivan može da bude i loš rezultat iz prvog meča" Stanojević nema dilemu: Trener Partizana zna sastav za duel sa Dinamom

Fudbaleri Partizana u utorak počinju učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a prvi rival biće im Dinamo iz Kijeva, koji će ih ugostiti u poljskom Lublinu. Dan uoči tog meča, na stadionu na kom će se igrati održana je konferencija za medije na kojoj su se novinarima obratili trener crno-belih Aleksandar Stanojević, kao i kapiten Svetozar Marković.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević pred Dinamo iz Kijeva: Važno da ostanemo u aktivnom rezultatu pred revanš u Beogradu

Izvor: Danas, 22.Jul.2024

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je, uoči duela sa Dinamom iz Kijeva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, da je važno da ostanu u aktivnom rezultatu pred revanš u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Evo kada i gde možete gledati TV prenos meča Dinamo Kijev - Partizan iz Lublina u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Izvor: Sportal.rs, 23.Jul.2024, 08:17

Fudbaleri Partizana igraju ovog utorka uveče u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a rival će im biti Dinamo iz Kijeva. Meč se igra na neutralnom terenu u Lublinu i počinje u 20 sati.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.