Lovre napustio Partizan, sa iranskim Estegalom igraće Ligu šampiona

Izvor: Blic, 20.Dec.2012, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovre napustio Partizan, sa iranskim Estegalom igraće Ligu šampiona

Prvi fudbaler koji je ove zime napustio Partizan je Goran Lovre, koji će narednih šest meseci na pozajmici igrati za iransku ekipu Estegal.

Lovre sa Partizanom nije doživeo nastupanje u Ligi šampiona Evrope, ali će u istom takmičenju u Aziji sigurno steći još veće iskustvo za naredne odluke u karijeri.

"Lovre je pozajmljen do kraja sezone. On je dobar igrač i pametan momak, siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam da je napravio pravi potez", rekao je za Žurnal sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

Ovaj igrač je tokom prvog dela sezone igrao na samo osam od mogućih 29 utakmica Partizana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskusni Goran Lovre odlazi u Iran na pozajmicu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2012

Goran Lovre je prvi fudbaler koji je napustio Partizan u zimskom prelaznom roku. Iskusni vezista  je otputovao u Iran, gde će igrati za tamošnjeg prvaka Estagal.. . – Reč je o pozajmici do kraja sezone. Goran je dobar igrač i pametan momak, siguran sam da je napravio pravi potez, jer će Estegal...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.