Izvor: Sportal.rs, 19.Jul.2024, 14:23

Poruka Džejmsa Nanelija izazvala buru, da li je ovo upućeno Partizanu? /FOTO/

Košarkaški klub Partizan je u procesu potpune rekonstrukciju tima za narednu sezonu. Gotovo svi igrači su napustili tim, a Željko Obradović je uveliko krenuo sa sastavljanjem nove ekipe za narednu sezonu. Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović izjavio je da je klub doveo 11 novih igrača, da će biti još pojačanja, ali su crno-beli za sada, zvanično, predstavili samo trojicu, a ostale ćemo videti tek na početku priprema.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Anđus ŽESTOKO ISPROZIVAO novog igrača Partizana: "Drvo, miš, bezveznjaković, gubitaš, jedva sam čekao da ode..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2024

Košarkaški klub Partizan gradi ekipu faktički od nule za narednu sezonu. Nedavno je stiglo i jedno od najvećih pojačanja, a u pitanju je Brendon Dejvis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.