Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jun.2024, 19:30

Veliko interesovanje “grobara“

Iako se ovih dana iz Partizana najviše očekuju vesti o pojačanjima ekipe za novu sezonu, crno-beli su se tokom popodneva oglasili još jednom važnom informacjom.
Naime, u toku je obnova, kao i sticanje novih članskih karata za navijače Partizana, a s obzirom da do danas nisu svi zainteresovani uspeli da ih obnove, crno-beli su zvanično potvrdili da se rok produžava do 17. juna.
“PRODUŽETAK!
Usled velikog broja zahteva za obnovu i sticanje članskih karata KK >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Partizan, klub je doneo odluku da produži rok za narednih 7 dana!
(P)OSTANI deo Partizana!“, saopštili su crno-beli na društvenim mrežama.

📢PRODUŽETAK!
Usled velikog broja zahteva za obnovu i sticanje članskih karata #KKPartizan , Klub je doneo odluku da produži rok za narednih 7 dana!
(P)OSTANI deo Partizana!✊🏽🖤🤍 pic.twitter.com/aUBW4PIUdH

— KK Partizan Mozzart Bet (@PartizanBC) June 10, 2024



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.