Inzagi: Moramo da budemo spremni za meč sa Crvenom zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2024, 19:33

Inzagi: Moramo da budemo spremni za meč sa Crvenom zvezdom

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je danas da milanski klub mora da bude spreman za meč sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.
Fudbaleri Intera će sutra od 21 čas dočekati Crvenu zvezdu u drugom kolu Lige šampiona.
Inter je u prvom kolu LŠ odigrao bez golova sa Mančester sitijem, dok je Crvena zvezda poražena od Benfike (1:2).
"Ekipa dobro radi, ali nam još nedostaje taj kontinuitet koji smo imali prošle godine. Jutros smo analizirali subotnji meč, postignute golove... Ne pričamo samo o defanzivi, već o celom timu", rekao je Inzagi na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.
On je istakao...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pre 43 godine Zvezda je ispustila Inter: Generacija koja je mogla do vrha, ali sreća je okrenula leđa Pižonu, Šestiću...

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2024, 11:55

Koliko je samo u svojoj bogatoj istoriji odigrala evropskih utakmica Crvena zvezda.. Brojka je zaista impozantna - 427! Još neverovatnije zvuči podatak da se samo jedanput susrela sa večerašnjim protivnikom, u drugom kolu Lige šampiona. Zapravo, reč je dvomeču, koga su crveno - beli i Inter odigrali...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.