Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2024, 09:49

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Na auto-putu E-75, petlja Batajnica GP Horgoš, ka Beogradu, u toku su radovi na postavljanju optičkih kablova, do 31. decembra, od 7 do 17 časova, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putu Rzav Ribnica, danas od 10 do 19 časova i sutra od 9 do 18 časova, na snazi će biti obustava saobraćaja zbog održavanja sportske manifestacije - Međunarodna brdska trka Nagrada Zlatibor 2024, a saobraćaj će se odvijati alternativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putnim pravcem kroz mesto Šajnovci, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i uz prisustvo saobraćajne policije.

Na Pančevačkom mostu, ka Beogradu izvode se radovi na popravci oštećenih dilatacionih spojnica do 27. juna, od 20 do 6 časova u jednoj saobraćajnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati u drugoj slobodnoj saobraćajnoj traci.

Od Sava Centra do "Ikarbusa" , u oba smera, sutra od 5 do 11 časova izvode se radovi na redovnom održavanju, uz zatvaranje preticajne saobraćajne trake, u dužini od 5 kilometara.

Na putu Zaječar Zvezdan izvode se radovi na popravci mosta preko reke Crni Timok, do 31. avgusta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2024, 08:40

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac - petlja Velika Plana, smer ka Beogradu, izvode se radovi na zameni zaštitne žičane ograde, do 20. juna, a za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka, sa kratkotrajnim zauzimanjem izlivno - ulivnih traka, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.