Izvor: Danas, 20.Sep.2023, 18:46

Uhapšeno osam osoba širom Srbije zbog nelegalne prodaje suplemenata i falsifikovane robe preko društvenih mreža (FOTO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je uhapšeno osam osoba u akciji suzbijanja i otkrivanja krivičnih dela u vezi sa nelegalnom proizvodnjom i trgovinom dijetetskih suplemenata, veterinarskim preparatima, raznim fizičkim robama, falsifikovanim robama proizvođača zaštićenih robnih marki, falsifikovanim i polovnim auto-delovima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Petoro ljudi sa juga Srbije uhapšeno zbog prodaje falsifikovane robe

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2023

U velikoj policijskoj akciji uhapšeno je osam osoba, od kojih je petoro sa juga Srbije, zbog nelegalne proizvodnje i trgovine dijetetskih suplemenata, veterinarskih preparata, falsifikovanih robnih marki i auto-delova. Sumnja se da su tu robu prodavali preko društvenih mreža i tako zaradili 114.218.493...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.