Vesić: Vojvodina će biti premrežena prugama i brzim saobraćajnicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2024, 11:55

Vesić: Vojvodina će biti premrežena prugama i brzim saobraćajnicama

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da se u Vojvodini radi na izgradnji više od 300 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica, kao i da se, uz završenu izgradnju brze pruge, radi na obnovi železničkih veza u pokrajini, te da će Vojvodina kroz nekoliko godina biti premrežena prugama i brzim saobraćajnicama.
Vesić je za TV Prva rekao da je jučerašnja zajednička sednica republičke i pokrajinske vlade bila veoma korisna, jer se razgovaralo o tome šta još može da se uradi u Vojvodini.
"U Vojvodini radimo na izgradnji na više od 300 kilometara auto-puteva i brzih saobraćajnica - 105 kilometara brze saobraćajnice Beograd Zrenjanin Novi Sad, kao i više...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Modernizacija pruge Niš - Brestovac kasni više od godinu dana, Vesić kaže - gotovo do februara

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2024, 13:21

Rekonstrukcija pruge Niš - Brestovac, koja je počela pre više od tri godine, biće završena februara 2025, kaže ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić. Rok za završetak radova bio je jun prošle godine...Još 23 kilometra pruge južno od Niša ka Brestovcu biće završeno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.