Izvor: Blic, 04.Jul.2024, 20:31

"BEBI JE GLAVA BILA SKROZ KRVAVA" Zaposleni u tržnom centru u Beogradu otkrivaju detalje UŽASA: "Dete je palo sa stola za presvlačenje dok se majka okrenula da izvadi nešto iz torbe"

Dečak star godinu dana juče je oko 17.20 sati primljen je u Urgentnim centar sa teškim telesnim povredama koje je zadobio kada je pao sa stola za presvlačenje u beogradskom tržnom centru. Kako za "Blic" priča jedna od radnica u tržnom centru, dečak je pao sa stola kada se njegova majka, navodno, okrenula da nešto izvadi iz torbe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"GLAVA DETETA BILA JE KRVAVA" Evo šta se juče dogodilo u beogradskom tržnom centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2024

Dečak od godinu dana primljen je u sredu u Urgentni centar oko 17:20 časova sa teškim telesnim povredama koje je zadobio kada je pao sa stola za presvlačenje u jednom beogradskom tržnom centru. Radnici iz tržnog centra otkrili su detalje ovog incidenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.