Bredli Kuper u reklami za novu električnu G- klasu Mercedesa

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Sep.2024, 19:39

Bredli Kuper u reklami za novu električnu G- klasu Mercedesa

Nemački proizvođač automobila „Mercedes–Benc” predstavio je svoj prvi potpuno električni model G-klase. Zadatak holivudskog glumca Bredlija Kupera osmišljen je da reklamom ubedi poznate ličnosti i one „dubokog džepa“ da kupe ovaj model „mercedesa”.
„G-klasa je deo mog života skoro 20 godina. Za mene je uvek bio više od automobila: bio je saputnik u svakoj avanturi”, istakao je Bredli Kuper, glumac, filmski režiser i producent.
„Bredli Kuper je bio pravi izbor za ovu svetsku premijeru i kampanju jer je dugogodišnji obožavalac naše kultne G-klase. Kao deo naše voljene G-porodice, Bredli je prava inspiracija za prelaženje granica”, naglasila je Betina Fecer, potpredsednica za odnose s javnošću...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.