Izvor: Blic, 01.Okt.2023, 18:42

"IMALI STE SAMO JEDAN POSAO!" Snimak iz centra Beograda izazvao pometnju na društvenim mrežama: "Drvo ipak ima poslednju reč" (VIDEO)

Neverovatna scena, koja je mogla da košta života, snimljena je na Paliluli, kada je drvo, usled pogrešne procene promenilo pravac i palo gde ne treba!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"EVO GA, SAMO JOŠ MALO, EVO GA, EVO, JAOOOOOJ!" Šok snimak iz centra Beograda izazvao pometnju na društvenim mrežama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023

Drama u centru grada..Neverovatna scena, koja je mogla da košta života, snimljena je u beogradskom naselju Palilula, kada je drvo, usled pogrešne procene promenilo pravac i palo gde ne treba!..Naime, jedan stanovnik obližnje zgrade, u Đušinoj ulici u Beogradu, snimio je seču drveća između zgrada,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.